Strona korzysta z plików cookies

w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Prywatności. Możesz określić warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies w Twojej przeglądarce.

Przejdź do serwisu
Czytali temat:
Jolka K artur sciechura Violka22 (3009 niezalogowanych)
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
thespecialone napisał:
giovi2 napisał:
Jasta , nie rób konkurencji Mariankowi, zdejmij te białe skarpeciochy.

ciebie to juz nawet twoj wiesniak/mąz przestał (nie dziwie sie) kochac ?
Bo na kazdym kroku emanuujesz uczuciem do jasty.....
Tyle,ze on kocha inaczej, wiec poszukaj sobie psa, który cie puknie od czasu do czasu

Wyglada to załosnie, wiec ogarnij sie chłopska córo, bo nie masz pojecia ocb...
czaisz sie z bokowca, wbijajac szpilki tam gdzie nie da sie ich wbic....
Jak masz chec na pomarszczoną torbe tego frajera, to podbij na priv i nie błaznuj wiecej!

Ty sie lepiej zajmij swoja żonka i zainteresuj kto ja puka, może jak to sugerujesz innym, zastępuje cię ten twój rasowiec, a o mnie sie nie martw buraczana maso.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
giovi2 napisał:

Ty sie lepiej zajmij swoja żonka i zainteresuj kto ja puka, może jak to sugerujesz innym, zastępuje cię ten twój rasowiec, a o mnie sie nie martw buraczana maso.[/quote]

I tu własnie doszlismy do sedna sprawy!
Ona jest tak atrakcyjna, ze faceci patrza na nią z jezykiem na brodzie!
Natomiast faceci patrzący na ciebie, maja jedną mysl > ustawa o zalegalizowaniu eutanazji
Takze idz w pizdu smierdziucho!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
763 Posty
Joanna C
(giovi2)
Wyjadacz
thespecialone napisał:
giovi2 napisał:

Ty sie lepiej zajmij swoja żonka i zainteresuj kto ja puka, może jak to sugerujesz innym, zastępuje cię ten twój rasowiec, a o mnie sie nie martw buraczana maso.

Natomiast faceci patrzący na ciebie, maja jedną mysl > ustawa o zalegalizowaniu eutanazji
Takze idz w pizdu smierdziucho![/quote]

Dobrze że za marzenia nie karają, bo byś dostał dożywocie nietrybie.
Zrozum w końcu, że tu wszyscy mają niezłą polewkę z ciebie, twojej żonki i twoich milionów, więc może najwyższy czas się ogarnąć i przestać robić z siebie niedorozwoja gepardzie.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
126 Postów
to ja to ja
(thespecialone)
Stały Bywalec
giovi2 napisał:
thespecialone napisał:
giovi2 napisał:

Takze idz w pizdu smierdziucho!

Dobrze że za marzenia nie karają, bo byś dostał dożywocie nietrybie.
Zrozum w końcu, że tu wszyscy mają niezłą polewkę z ciebie, twojej żonki i twoich milionów, więc może najwyższy czas się ogarnąć i przestać robić z siebie niedorozwoja gepardzie.[/quote]

Przykro mi (a własciwie nie), ze nie dostrzegasz ani troche ironi.....
Musiscie zrozumiec tłumoki, ze nie wszyscy którzy tu przyjechali, są zachwyceni, nie wszytskim sie tu podoba, nie wszyscy chca tu zamieszkac na stałe!
Ty przyjechałs z nikąd, nie mając nic i niczego! Moze dlatego czujesz sie jak w "raju"....
Natomiast sa ludzie, którzy sie tu męczą, nie czuja swojsko, czy tez komfortowo...
Mowie o ludziach znających język i nie mających problemów z integracją!
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj
17146 Postów

(jasta102)
Maniak
thespecialone napisał:

Przykro mi (a własciwie nie), ze nie dostrzegasz ani troche ironi.....

...
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Moze i w wielu postach prezentuje etykiete godna "rasowego" proletariusza z blokowiska..... imc "thespecialone" aka "gepard" aka "maryjanek" czy jaki tam jeszcze nick ma wedlug "wiesci gminnej Gabriela".

ALE PRAWDE MOWI:

Musiscie zrozumiec tłumoki, ze nie wszyscy którzy tu przyjechali, są zachwyceni, nie wszytskim sie tu podoba, nie wszyscy chca tu zamieszkac na stałe!

sa ludzie, którzy sie tu męczą, nie czuja swojsko, czy tez komfortowo...

Szczera absolutna prawde, nawet RODOWITE NORSKI uciekaja z tego kraju jak tylko doczekaja emerytury to odrazu UCIEKAJA do Hiszpanii. Nikt myslacy dobrowolnie nie bedzie placil podatkow i akcyz na nierobow oraz godzil sie na socjalistyczne ograniczenia wolnosci osobistej.
Zgłoś wpis
Oceń wpis:1  
Odpowiedz   Cytuj
3272 Posty
Jon Doe
(Joseph)
Maniak
Imperator1988 napisał:
Moze i w wielu postach prezentuje etykiete godna "rasowego" proletariusza z blokowiska.....

ALE PRAWDE MOWI:

sa ludzie, którzy sie tu męczą, nie czuja swojsko, czy tez komfortowo...

Szczera absolutna prawde, nawet RODOWITE NORSKI uciekaja z tego kraju jak tylko doczekaja emerytury to odrazu UCIEKAJA do Hiszpanii. Nikt myslacy dobrowolnie nie bedzie placil podatkow i akcyz na nierobow oraz godzil sie na socjalistyczne ograniczenia wolnosci osobistej.

Ale nikt kto tu mieszka na stałe, nie twierdzi że ten kraj jest idealny i kraina mlekiem i miodem płynąca..

Ja przerabiałem wszystkie trzy możliwości praca i życie w PL (dwa razy nawet) praca za granicą i życie w PL i teraz praca i życie za granicą niby na stałe( zawsze mogę to olać, chałupę sprzedać i wracać do PL mam gdzie bez kredytu i na swoim ). Najważniejsza jest rodzina komfort jej i mój, bycie z nią przede wszystkim.
Siedzą tu i odkładając ile się da po to żeby mieć pałac w PL nie wróci mi czasu spędzonego bez rodziny.
Dwa to to że wcale nie muszę się żyłować z kasą bo jak dwie osoby pracują to na wszystko starcza i nie widzę sensu przeliczać wszystkiego na złotówki i biadolić jakie to wszystko drogie w NO...

Znam takich co tu przyjechali 10 lat temu prawie i cały czas twierdzili że to głupota tu z rodziną zamieszkać bo tak to kasy odłożą, chałupę postawią, auto z salonu i już sami nie wiedza na co kasę w Polsce wydawać etc. teraz twierdzą że jakby zaraz po przyjeździe zabrali rodzinę z Polski tu to teraz byli praktycznie tak samo ustawieni jak są w PL, a te lata spędzili by z rodziną, czego już nie odzyskają. Dodatkowo w Polsce sytuacja nie jest różowa...

Do Polski mam chwilę bo cała podróż traw 6h (na lotnisko, lot i dojazd na miejsce) i robię tak kiedy tylko mam ochotę, a nie muszę tu siedzieć kilka tyg. i czekać aż zobaczę się z rodzina...

P.S. Maryjan mecz Arsenal vs MU oglądam, a ty jak na czacie paczysz?
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
39 Postów

(LenaGutkowska)
Nowicjusz
Ja rowniez uwazam, ze przyszly, potencjalny palac w kraju nie jest warty straconych lat rozlaki, niewygod i tesknoty. Trzeba zyc tu i teraz, bo pozniej moze juz nie byc sily i zdrowia na radosc z tego co sie przez wiele lat zdobywalo
Zgłoś wpis
Oceń wpis:2  
Odpowiedz   Cytuj
154 Posty
Asgota Okrutny
(Asgota)
Stały Bywalec
LenaGutkowska napisał:
Ja rowniez uwazam, ze przyszly, potencjalny palac w kraju nie jest warty straconych lat rozlaki, niewygod i tesknoty. Trzeba zyc tu i teraz, bo pozniej moze juz nie byc sily i zdrowia na radosc z tego co sie przez wiele lat zdobywalo

w sumie racja tym bardziej ze z polskiej pensji moze nie starczyc na urzymanie pałacu a co dopiero na zycie "tu i teraz"
Zgłoś wpis
Oceń wpis:  
Odpowiedz   Cytuj
2524 Posty
K T
(Imperator1988)
Maniak
Ale po co komus "Polska pensja"? Gdy ktos powraca to z takim kapitalem aby moc spokojnie zyc po krolewsku z odsetek lub zalozyc firme gdzie pracownisie dzielnie beda pracowac na zysk kapitalisty

Chyba nikt sobie niewyobraza pracowania za to cos co w Polsce nazywaja pensja
Zgłoś wpis
Oceń wpis:-1  
Odpowiedz   Cytuj

Facebook Messenger YouTube Instagram TikTok